10 tricks til succesfulde kundemøder!
  5 tips til din handels- og servicevirksomhed!
  Er dårlig omtale bedre end ingen omtale?
  Internet markedsføring: No cure no pay markedsføring!
  Skab eksklusive produkter - sælg dyrer!
  Forandring
  Hvad røber dit kropssprog?
  Hvordan ser fremtidens sælgere ud?
  In High Spirits
  People Who Need People
  1, 2, 3...Sælg!
  A Good Salesman
  Sjove citater
  Kommunikativ Kompetence
  Lad ikke kunden sejle sin egen sø
  Ved din salgsorganisation det?
  Korrekt messeadfærd
  De 13 salgsregler
  Vend et "Nej" til et "Ja"
  Trying Times
  Lær at tænke som en millionær
  Den fødte sælger er død
  Historien om frøungerne
  Succesfulde sælgers råd
  Salgsbrev efter AIDA
  Kundens behov
  Elevatortalen
  Telefonkontakt
  Kundetyper
  Personlig fremtoning
  Fishing for Trouble
  Rise and Shine
  Booster Club
  Myrefilosofien
 
 Anbefal denne artikel:
 Dit navn:
 
 Modtagers e-mail:
 

 

Citat: ''Hvis du altid gør, hvad du altid har gjort, vil du altid få, hvad du altid har fået.'' - Stanley Zarowin


Link partnere:

 - Dealhub.dk
 - Magnus Kjøller: Ask Me Anything
 - Deal Structuring

 

  ARTIKLER » LÆR AT TÆNKE SOM EN MILLIONÆR   NYHEDER
 
Hvordan kan det være at nogle bliver millionær, mens andre forsøger uden succes? En række amerikanske erhvervspsykologer giver nu en del af svaret. De har identificeret nogle fælles kendetegn som viser sig blandt folk som er blevet millionærer. Så her er de sider, man skal finde frem i sig selv, hvis man vil have en potent bankbog.

Positivt livssyn
Først og fremmest bevarer kommende millionærer altid et positivt syn. Glasset er altid halvfuldt og ikke halvtomt. De fokuserer mere på mulighederne end på truslerne og lader sig ikke så let slå ud. Det er ofte noget der får dem til hurtigt, at komme ovenpå efter et nederlag. Og nederlag vil der altid være.

Grib dagen
Dernæst er de oftest bedre til at gribe dagen. Det bedste tidspunkt til at igangsætte et projekt og tage en chance er altid nu. Modsat de almindeligt dødelige, der nok har ideerne men som lader sig afskrække af at skulle gøre noget ved dem. De kommende millionærer påskønner generelt resolut handling og afskyr mødesplid og handlingslammelse. I stedet for at lede med lys og lygte efter forklaringer om hvad der er galt og hvorfor det ikke virker, vil en kommende millionær hellere styre sig resolut igennem og fokusere på de nye muligheder.

Egon har en plan
Der ligger blandt kommende millionærer altid en plan om hvor man er på vej hen. Man griber dagen i dag, men tænker derudover flere træk frem. På den måde holder de til enhver tid målet for øje og lader sig mindre påvirke af rysteturene undervejs.

Har krav på rigdom
Der tænkes generelt også stort. Kommende millionærer træder sig ikke selv over tæerne fordi de stræber efter at blive rig. De føler at de har en ret til at blive rig. De vil tjene og bruge en masse penge fordi de er det værd.

Tag chancer
Vil man ligne en kommende millionær er det slut med livrem og seler. Man bliver nødt til at finde den indre vildmand frem og være mere aggressiv når man investerer. En millionær på vej ved, at man ofte må tage chancer i livet for at få sine sparepengene til at vokse.

Fokuser på talentet
Man skal droppe det, man alligevel ikke kan finde ud af og gøre det, man er god til. Og det skal man gøre det hele tiden. Kommende millionærer har en generel tendens til at finde måder at udnytte sit talent og sine passioner til et lukrativt forehavende.

De kombinerer simpelthen måder at tjene penge med det de holder mest af at gøre. En kommende millionær tænker hele tiden på, hvordan man kan gøre en forretning ud af sine evner. Er man en habil samler af kuglepenne, er det måske på tide at lave sin egen, importere dem man synes bedst om eller tjene penge på at vurdere andres.

Ikke alle millionærer er selvfølgelig ens. Men der er mange personligheds karakterer som de har til fælles. En vedvarende optimisme, en ukuelig selvtillid og en særlig evne til at finde og pleje gode kontakter.

Der er ingen garantier for at det lykkedes men hvis ikke du prøver og gør en indsat ved du at det aldrig vil ske.
Kommentarer til denne artikel: Skriv kommentar
 
Onsdag den 31. marts
Så har Få Succes Som Sælger fået en ny internet-adresse. Fremover kan siden nu findes på FaaSuccesSomSaelger.dk. Samtidig er Ide-banken også kommer på hjemmesiden, hvor man kan udveksle diverse salgsrelaterede ideer, tips og tricks


Hjemmesiden er sponsoreret af Due Diligence Questions - stedet hvor du finder white papers til dine due diligence behov